Rólunk

Miért a TalentSpot?

A TalentSpot egy nagyon személyes kis csapat. Tanácsadóinknak megvan azon képessége, és szaktudása, hogy a dolgok mögé lássanak. Nem elégszünk meg a felszínnel. Mélyre ásunk, informálódunk, kérdezünk, kutatunk, utánajárunk, hogy a lehetséges jelöltekről a lehető legtöbb információval rendelkezzünk mindkét fél számára. Többet szeretnél tudni annál, mint ami egy sablonos álláshirdetésben szerepel? Mi megtudjuk neked. Így velünk biztosan rátalálsz a legJOBbra. 

Szakértelem

Egyedi, kipróbált módszereinket ötvözzük a legújabb megoldásokkal, hogy hatékonyan végezzük feladatunkat

Felelősség

Megbízóinkkal, jelöltjeinkkel hosszú távú üzleti és támogatói kapcsolat kialakítására törekszünk és jelöltjeinket maximális elkötelezettséggel segítjük hozzá a számukra legmegfelelőbb munkahelyhez.

Eredményesség

a TalentSpot Karrier Kft. üzleti eredménye csakis ügyfeleink, partnereink sikerén keresztül valósulhat meg.

Munkavállalóknak

Talán már érzed, hogy a munkahely, ahol jelenleg dolgozol, nem az igazi. Bejársz, és elvégzed a feladataidat, de valami hiányzik. Mégsem mozdulsz. Mert a mostani helyed a biztos. Meg hát hova is mennél? Keresgélni kellene. Utánajárni. Erre nincs időd, sem kedved. És mitől olyan biztos, hogy a következő hely jobb lesz? Nos, mi biztosak vagyunk a dolgunkban. És látunk téged. Tudjuk, hogy szívesen váltanál. Nézünk neked egy jó helyet, mert tudjuk, hogy mire vágysz pontosan. Mert meghallgatunk. Beszélgetünk veled, és minden számodra lényegeset feljegyzünk. Arról is, milyen neked az ideális hely. És van egy jó hírünk! Meg is tudjuk találni, mert ismerjük a lehetőségeket. Addig megyünk, amíg sikerül. És mindig sikerül. Bízz bennünk, bízd ránk magad.

Munkaadóknak

Új kolléga. Vajon beválik? Megvan a szükséges szaktudása? Kijárta a megfelelő iskolákat? Dolgozott-e korábban a konkurenciánál? Be tud könnyen illeszkedni? Csapatjátékos? Megbízható? Rábízhatom a cégem ügyeit? Biztosan ő lesz a legjobb? Sok kérdés felmerül, ha új munkaerőre van szükség. Mondd el nekünk, hogy pontosan kit keresel. Sőt, tudod mit? Nyugodtan terhelj minket a részletekkel, mi pont azokra vagyunk kíváncsiak. Ne dohányozzon, legyen már reggel 7-kor is vidám, olvasson napi híreket? Minden titkos elvárásodat feljegyezzük, és ezek alapján is szűkítjük, tökéletesítjük a munkaerőkeresést, hogy neked ne fájjon a fejed az új jelölt miatt. 

A megbízásaink teljesítése során igény esetén, a szakmai, pszichológiai és nyelvi tesztelést is elvégezzük.

Munkatársaink

Tőlük lesz igazán profi a Talent Spot Karrier

Kovács Tünde

IDtunde

Baráth Bettina

IDbetti

Nagy Levente

IDlevi

Incze Árpád

IDarpi